Confidex Captura Flash UCODE 8m RFID UHF Tagg & sigill

Confidex Captura är en av de pålitliga medlemmarna i Confidex Class 1 Gen 2 tag portfolio.Taggen har funktionen som både mekaniskt och elektroniskt sigill och är extremt lätt och snabb att “montera”. Man behöver vare sig skruva eller klistra eller några verktyg varför det är enkelt även att kalkylera kostnaden för monteringen. Det är bara att klicka fast den.

Om och när så behövs kan vi erbjuda att leverera taggarna förprogrammerade enligt era anvisningar och även med streckkod innehållande hela eller del av EPC-koden. Då blir det bara att ta upp taggen ur kartongen och klicka fast – KLART!

Du ser ofta dessa taggar på rullvagnar med växter hos Plantagen och Blomsterlandet monterade på vagnen nära golvet.

Beskrivning

Confidex Captura Flash™

Artikelnummer: 3002497

Minsta beställningskvantitet är 50 st.

Confidex Captura Flash™ RFID-taggar har en oöverträffad nivå både vad gäller säkerhet och användbarhet för RFID-taggar. Dessa taggar kommer med både mekaniska och elektriska tätningsfunktioner och är extremt enkla och snabba att fästa. Vid behov kan Confidex Captura Flash™-taggar kodas och förses med en streckkod, utskrift eller varumärke enligt projektets krav.

När man “låst fast” taggen kan den inte flyttas utan att  förstöras.

Confidex Captura Flash™-taggar ger tillförlitlig identifiering i RFID-grindar genom att ge 12 m läsräckvidd vid optimal användning.

I kombination med manipuleringssäker antennkonstruktion och NXP UCODE8m med möjlighet att lägga till en varumärkesidentifierare är Confidex Captura Flash™ .

APPLICABLE INDUSTRIES:

  • Manufacturing
  • Automotive
  • Logistics And RTI Operation

 PRODUKTBLAD:  Confidex_Captura_Flash_Datasheet_1

Product details

 

 

 

Varumärke

CONFIDEX RFID

CONFIDEX OY 

är en finsk men global tillverkare av tåliga RFID-taggar för användning i industriella sammanhang där höga krav ställs på funktion och driftstillgänglighet under lång tid.