UHF Ironside CLASSIC Confidex – tagg för montage på metall

Confidex Ironside Global RFID UHF Hard Tag. Ruggad industriell tagg som fungerar på metall och tål rejäla fysiska påfrestningar. Kan som option får programmerad och märkt med laseretsad visuellt nummer

 

ContactUs
.

Beskrivning

Confidex Ironside™

  RFID UHF Hard Tag – (OBS! minsta beställningskvantitet = 50st)

793 IRONSIDE GLOBAL mtt

Den patentsökta konstruktionen av Confidex IRONSIDE taggen har skapat ett riktmärke för passiv RFID till lågt pris samt med hänsyn till storlek och fysisk tålighet (IP68). Ironside™ kan leva upp till de flesta krav användare kan ställa på en tålig passiv RFID-tagg.

Montering av IRONSIDE kan göras enkelt på de flesta metalliska ytor och på flera alternativa sätt som med förmonterad självhäftande tejp, industriellt lim eller mekaniskt med exempelvis pop-nitar.

Ironside kan läsas på avstånd upp till 4 – 6 m, vilket möjliggör att de flesta metallföremål nu kan RFID-taggas och läsas. Detta har tidigare varit omöjligt med passiv RFID.

Ironside har genomgått rigorösa tester och uppfyller kraven i specifikationen för “the Aerospace Standard AS5678 “. Ironside används framgångsrikt för att spåra enheter och styra flöden av stålpallar inom flygverksamheten.

På kort tid har Ironside taggen blivit den mest använda passiva RFID-taggen för märkning och identifiering av metallföremål – förmodligen för att den fungerar riktigt bra och har rätt pris.

Läs gärna det informativa PRODUKTBLADET – som utöver tekniska data även ger information om alternativa metoder för montering, rekommenderad orientering av taggen, mm

Originalet och synonymt med en hård tag för tuffa industriella tillämpningar. Ytmaterial av gummi säkerställer att mekaniska träffar inte lämnar ett märke på taggen. På grund av extrem mekanisk hållbarhet är Ironside Classic ett val för många applikationer från stålpallar till tågvagnar.

Confidex Ironside UHF-tagg på metall och industriellt kapslad.

Patent granted in EU and US (US.Pat. 8.794.531).

Article code Ironside 
3000319 Ironside Global M4QT
3000634 Ironside Global M4QT Encoded
3000635 Ironside Global M4QT Encoded+ Laser marking
3000636 Ironside Global M4QT with background adhesive
3000616 Ironside Global M4E

 

APPLICABLE INDUSTRIES:

  • Manufacturing
  • Automotive
  • Oil & Gas
  • Construction And Mining
  • Railroad
  • Logistics And RTI Operation

PRODUKTBLAD:  Confidex-Ironside-Classic-Datasheet

Product details

PRODUCT CATEGORY

Hard tag

TECHNOLOGY

UHF (C1G2)

TYPE

Global

SIZE

51,5 x 47,5 x 10 mm
2,03 x 1,87 x 0,39 in

MEMORY

128 bit EPC + 512 bit
496 bit EPC + 128 bit

READ RANGE

up to 9 m
30 ft

TEMPERATURE

-55°C to +105°C
-67°F to +221°F

IP CLASS

IP68

 

 

 

Varumärke

CONFIDEX RFID

CONFIDEX OY 

är en finsk men global tillverkare av tåliga RFID-taggar för användning i industriella sammanhang där höga krav ställs på funktion och driftstillgänglighet under lång tid.  

Du kanske också gillar …