ZEBRA Silverline Classic II – en flexibel industriell IP68 RFID-etikett eller tagg på metall

ZEBRA  Silverline™ product family

On-demand RFID-märkning av metallföremål

Silverline familjen av är en grupp av IP68-klassade industriella, på metall, UHF RFID-etiketter för miljömässigt krävande användningsområden. Genom att kombinera egenskaper från “hårda taggar” med enkel individualisering och märkning med streckkoder eller visuellt läsbar text förenklar den praktiska användningen av RFID. Kombinerat med Zebra ZT410 Silverline or ZT411 On-Metal printer får man en lättanvänd lösning för att programmera och printa taggar efter behov

Beskrivning

ZEBRA Silverline Classic II™

På metall RFID-etikett med bevisad hållbarhet och branschledande lässortiment på olika material

Confidex Silverline Classic är en RFID-tagg som är idealisk för en mängd olika applikationer som kräver hög prestanda och utmärkt vidhäftning på olika ytor. Dess mångsidiga design och avancerade tekniska specifikationer gör den till ett pålitligt och hållbart val för att spåra och identifiera objekt i industriella och kommersiella miljöer.

Den har en Impinj M730 IC och dess minne är konfigurerat med 128 bitars EPC och 96 bitars TID. Avläsningsräckvidden är upp till 15 meter på metallytor, upp till 9 meter på plastytor och upp till 10 meter i vätskor, i både ETSI- och FCC-miljöer. Även om den är optimerad för användning på metall, fungerar den på alla ytor, inklusive krökta ytor enligt installationsanvisningarna. Dess flexibilitet gör att den också kan installeras på böjda ytor.

Silverline Classic Produktbeskrivning

Silverline Classic-taggen har måtten 100 x 40 x 1,3 mm och en vikt på 2,5 g. Den använder EPCGlobal Class1 Gen2 ISO 18000-6C-protokollet och fungerar i ETSI-frekvenserna från 865 till 869 MHz och i FCC-frekvenserna från 902 till 928 MHz.

Taggen har en vit utskrivbar PET-yta och ett högpresterande lim som kan fungera vid temperaturer på -35°C till 85°C.

ZEBRA Confidex Silverline Classic II™ M730 ETSI   Artikelnummer: 10026769   för ETSI/Europa

 

PRODUKTBLAD: Silverline- produkter översikt   & Silverline_Classic_II_datasheet

 

Varumärke

ZEBRA technologies

[caption id="attachment_8029" align="aligncenter" width="600"] ZEBRA TECHNOLOGIES[/caption]

Du kanske också gillar …