Ironside Flag Confidex – UHF RFID Flaggtagg för montage på metall

Beskrivning

CONFIDEX Ironside Flag – för krävande miljöer 

Fastsättning med en enda skruv är en egenskap som IRONSIDE FLAG erbjuder för ett enklare och snabbare montage. Taggens flexibla struktur gör att taggen tål mekanisk påverkan utan att taggen skadas. Den unika designen i kombination med taggen är klassad enligt IP69K säkrar pålitlig RFID-märkning av bl.a. retur-lastbärare som rullburar, rackar, bygelflak, containers mm.

För mer teknisk information – se produktbladet: Ironside-Flag-Datasheet

 

Product number: 3003411

Confidex Ironside™ produktfamilj

Ironside-familjen är optimerad för returer av metall och industritillgångar som möter varierande väderförhållanden och tuff hantering. Patenterad antenndesign med branschledande prestanda och extremt robust IP68-struktur (upp till IP69K med Ironside Flag) är en kombination som säkerställer smidig tillgångsspårning i de flesta tuffa miljöer. Ironside-familjen erbjuder även olika fästmetoder med skruvar, popnitar, industrilim eller svetsning med valfritt fäste. Ironside-familjen finns även som ATEX-kompatibla varianter.

 

Varumärke

CONFIDEX RFID

CONFIDEX OY 

är en finsk men global tillverkare av tåliga RFID-taggar för användning i industriella sammanhang där höga krav ställs på funktion och driftstillgänglighet under lång tid.  

Du kanske också gillar …