SYNDICATE MOM 10043 – UHF RFID-etikett för metall och andra ytor

SYNDICATE MOM 10719 – en lång och smal UHF-etikett för användning på metallföremål och behållare för vätskor

MOM10719  är en användbar tagg till alla typer av ytor inklusive metall och därmed idealisk för att “hålla reda på” inventarier i IT-verksamheten eller industriella inventarier som kablar, rör, metallcylindrar,vätskebehållare mm.

Beskrivning

SYNDICATE MOM 10043 , en UHF-etikett 100x43mm, för användning på metallföremål och behållare för vätskor

MOM10043  är en användbar tagg till alla typer av ytor inklusive metall och därmed idealisk för att “hålla reda på” inventarier i IT-verksamheten eller industriella inventarier som kablar, rör, metallcylindrar,vätskebehållare mm.

Läsavstånd på upp till cirka 4 m (beroende på läsare). MOM 10719 kan programmeras och printas i standard RFID etikettskrivare. Etiketterna ligger på rulle och etiketterna har ett bra industriellt adhesiv som gör att etiketten sitter kvar .

Syndicate’s MOM10043  har förmodligen branschens bästa tillförlitlighet avseende läsbarhet i industriell användning och passar även för användning utomhus.

Tillverkarens hemsida:  https://syndicaterfid.com/rfid-on-metal-labels-and-tags-10043.htm

 

.

Varumärke

SIVA RFID - tidigare SYNDICATE RFID

SIVA RFID - taggar och RFID-etiketter för professionellt bruk

SIVA RFID - en av världens ledande tillverkare av RFID-taggar för såväl UHF som HF och är speciellt stora på taggar i form av etiketter för applicering på metall och andra underlag. RFID-etiketter levereras normalt på rullar anpassade i storlek för att passa i RFID-etikettskrivare. Taggarna kan alltså programmeras och tryckas i en etikettskrivare. Alternativt kan taggarna beställas förprogrammerade från fabriken och även med tryck a EPC-koden som streckkod. Logotype eller symbol i färg kan tryckas på taggarna. SIVA RFID tillverkar även hårda taggar för krävande miljöer.