SYNDICATE MOM 10043 – UHF RFID-etikett, 100 x 43 mm, för metall och andra ytor

Beskrivning

SYNDICATE MOM 10043 –  UHF-etikett, 100 x 43 mm, för användning på metallföremål och behållare för vätskor

MOM10043  är en användbar tagg till alla typer av ytor inklusive metall och därmed idealisk för att “hålla reda på” inventarier i IT-verksamheten eller industriella inventarier som kablar, rör, metallcylindrar,vätskebehållare mm.

Läsavstånd på upp till cirka 4 m (beroende på läsare) m. MOM 10719 kan programmeras och printas i standard RFID etikettskrivare. Etiketterna ligger på rulle och etiketterna har ett bra industriellt adhesiv som gör att etiketten sitter kvar .

Syndicate’s MOM10043  har förmodligen branschens bästa tillförlitlighet avseende läsbarhet i industriell användning och passar även för användning utomhus.

 

SYNDICATE MOM 10043 på monterad på rör av metall

 

PRODUKTBLAD: SYNDICATE MOM 10043

Varumärke

SIVA RFID - tidigare SYNDICATE RFID

SIVA RFID - taggar och RFID-etiketter för professionellt bruk

SIVA RFID - en av världens ledande tillverkare av RFID-taggar för såväl UHF som HF och är speciellt stora på taggar i form av etiketter för applicering på metall och andra underlag. RFID-etiketter levereras normalt på rullar anpassade i storlek för att passa i RFID-etikettskrivare. Taggarna kan alltså programmeras och tryckas i en etikettskrivare. Alternativt kan taggarna beställas förprogrammerade från fabriken och även med tryck a EPC-koden som streckkod. Logotype eller symbol i färg kan tryckas på taggarna. SIVA RFID tillverkar även hårda taggar för krävande miljöer.