Confidex Silverline Blade – en flexibel industriell IP68-etikett eller tagg på metall

Confidex Silverline™ product family

Silverline familjen av är en grupp av IP68-klassade industriella, på metall, UHF RFID-etiketter för miljömässigt krävande användningsområden. Genom att kombinera egenskaper från ”hårda taggar” med enkel individualisering och märkning med streckkoder eller visuellt läsbar text förenklar den praktiska användningen av RFID. Kombinerat med Zebra ZT410 Silverline or ZT411 On-Metal printer får man en lättanvänd lösning för att programmera och printa taggar efter behov

Beskrivning

Confidex Silverline Blade

Trots att etiketten är fysiskt liten harden upp till cirka 4,5 m läsavstånd – på metall. Även om BLADE är optimerad för att fästas på metall fungerar den utmärk även på plast och behållare innehållande vätskor. Med sitt industriellt anpassade starka adhesiv erbjuder BLADE optimala lösningar för märkning av industriella utrustningar som maskiner, verktyg, lastbärare mm.  Blade levereras med ett vitt PP-material för tryck i hög kvalitet.

 

EGENSKAPER:

   • TYP – UHF
   • DIMENSIONER – 60 x Height:25 x Depth:1.2 mm
   • MEMORY –96 bit EPC (MR6)
   • Läsavstånd: Up to 4.5 m
   • TEMPERATURE – -35℃ to Maximum:+85℃
   • IP RATING – IP68

 

 

PRODUKTBLAD: Silverline_Blade_Datasheet

Varumärke

CONFIDEX RFID

CONFIDEX OY 

är en finsk men global tillverkare av tåliga RFID-taggar för användning i industriella sammanhang där höga krav ställs på funktion och driftstillgänglighet under lång tid.  

Du kanske också gillar …