UHF RFID LÄSARE - FAST MONTAGE

Läsare, eller egentligen skriv- & läsenheter, för fast montage är oftast konstruerade för kontinuerlig drift. Vanligtvis strömförsörjs de via en adapter från 230V. Det finns varianter som kan få sin matning via Ethetnet. POE.
“Full range läsarna” har en effekt på 2W inom Europa och detta gäller vid temporär användning. Detta innebär att att läsarna måste med någon form av givare måsta triggas för att temporärt gå upp i 2W-läget.
MID range läsarna har 500 mW effekt vilket är tillåtet varför de inte behöver triggas.
2W-läsarna har oftast 4 ingångar för externa antenner vilket är en fördel i sammanhang där man behöver läsning från fler sidor och höjdnivåer.
500mW-läsarna har en antenningång och används där taggens orientering alltid är densamma då den passerar läsantennen. Det kortare maximala läsavståndet är en fördel i vissa sammanhang där man inte oavsiktligt vill läsa taggar i närheten. Detta gör att man i bl.a. conveyors eller i eller utanför automatiska maskiner använder just 500 mW läsare i kombination med lämplig antenn.
Industriella UHF RFID-läsare har dels en kraftfullare radio än små bordsläsare och är oftast mer robust kapslade för att uppfylla industriella krav. De har oftast även större flexibilitet avseende de elektriska gränssnitten som RS232, RS485, TCP/IP Ethernet eller trådlös vi radiomodem, WiFi, GPRS, mm

Visar 1–12 av 17 resultat

Visar 1–12 av 17 resultat