PulsarLR Long-Range UHF RFID Läs-/skrivenhet

METRATEC – PulsarLR Long-Range UHF RFID läs-& skrivenhet

Based on Impinj E710

30 dBm / 1 W power

Up to 12m read range

Power-over-Ethernet

 

 

 

Beskrivning

PulsarLR Long-Range UHF RFID Läs-/skrivenhet

Metratec Pulsar Long Range UHF RFID läsare

Rätt verktyg för de svåraste UHF RFID-applikationerna. Med den nya Impinj E710 i hjärtat av läsaren kan denna produkt nå ett läsavstånd på upp till 12m med en modern UHF RFID-transponder och enkelt skanna några hundra taggar per sekund.

De fyra antennportarna ger dig flexibiliteten att bygga komplexa RFID-enheter, såsom RFID-portar och tunnlar. Antalet antenner kan utökas ytterligare med hjälp av våra multiplexorer till upp till 64 läspunkter om du vill bygga en RFID smart hylla eller liknande applikation.

Tack vare Power-over-Ethernet-funktionen är det enklare än någonsin att integrera läsaren i ditt system. Samtidigt stöder produkten alla äldre anslutningar som RS232 och RS485 och kan drivas av en klassisk 24V DC-strömförsörjning. De industriella 24V-ingångarna och -utgångarna gör att du kan ansluta en fotocell direkt till läsaren för att utlösa skanningsprocessen eller ansluta en stacklampa för att signalera något till användaren.

Den revolutionerande förbättringen ligger i den interna mjukvaran. Med sin Embedded Linux-kärna har läsaren mycket mer processorkraft än någon annan Metratec-produkt, vilket ger flera fördelar: Hela produkten kan styras via webbläsaren, så ingen lokal programvara behöver installeras. Läsaren är också den första av våra produkter som inkluderar vår “Smart Reader”-funktion. Detta valfria läge kan bearbeta data direkt på enheten och skriva skanningsresultat till en REST-sökväg eller en SQL-databas – vilket sparar dig behovet av en dedikerad RFID middleware.

Specifications

Operating Principle Long-Range UHF RFID Reader/Writer
Resonance Frequency 868 MHz (ETSI, EU) and 915-928 MHz (FCC, USA)
Supported Protocols EPC Class 1 Gen 2 / UHF RFID
Output Power max. 1 W (30 dBm)
Read Range up to 12 m (with modern UHF tag IC)
Antenna Connector 4x R-TNC, 50 Ohm
Operating Voltage 24V DC (± 10%) / Power over Ethernet
Power Consumption up to 2 A
Connectivity Ethernet (incl. PoE), USB-C, RS232, RS485
Inputs/Outputs 4 24V outputs, 2 optically isolated inputs
Temperature Range -20 °C to +85 °C
Dimensions 210 x 100 x 48 mm
Certifications conforms with CE, e.g. ETSI 302 208

 

PRODUKTBLAD: metraTec PulsarLR Long-Range UHF RFID