AX’Label Platina Outdoor HF / NFC – etikett NTAG 213 utomhus och fungerar på metall

ROBUST RFID-etikett HF/NFC NTAG 213 utomhus och fungerar på metall

Denna tagg i form av etikett är konstruerad för att även fungerar då den monteras på metall och motstår exponering för utomhusmiljöer och permanent montering. NFC-etiketten har ett starkt adhesiv som garanterar att den sitter kvar på sitt underlag under lång tid  på alla ytor av metall.

Som standard finns de med tryckt mönster med radiovågor men kan naturligtvis levereras med er egen logotype eller symbol

PRODUKTBLAD: AXEM RFID-HF-NFC Outdoor_me….pdf

 

 

 

Beskrivning

 

ROBUST RFID-etikett HF/NFC NTAG 213 utomhus och fungerar på metall

Denna tagg i form av etikett är konstruerad för att även fungerar då den monteras på metall och motstår exponering för utomhusmiljöer och permanent montering. NFC-etiketten har ett starkt adhesiv som garanterar att den sitter kvar på sitt underlag under lång tid på alla ytor av metall.

Som standard finns de med tryckt mönster med radiovågor men kan naturligtvis levereras med er egen logotype eller symbol.

Taggen finns i följande storlekar:

  • Label: 18x18mm, layer: 32x32mm
  • Label: 25x25mm, layer: 55x55mm
  • Label: 55x55mm, layer: 80x80mm

 

PRODUKTBLAD:  2021_Brochure-AXLabel_v1.0

 

Varumärke

AXEM RFID

AXEM RFID är en fransk tillverkare av RFID-utrustning samt distributör av avancerade RID-taggar för krävande miljöer. AXEM har utvecklat innovativa lösningar kopplade till RFID-taggar och tålighet mot yttre påverkan vilket i många fall gör att enkla och relativt billiga taggar kan användas även i krävande miljöer.