Poly Tag 340 HF ICODE SLIX2 BLACK 34 mm diam, IP68

PRIS på begäran!

POLY TAG är en mycket tålig industriell NFC-tagg eller 125 kHz, klassad  IP68 och tål temperaturer upp till 230°C. Fungerar även på metall. Taggen har ett centrumhål för enkel och hållbar fastsättning med skruv eller nit.

FINNS ÄVEN I ATEX-version

Utöver detta har taggen ett bra adhesive på baksidan vilket ytterligare förenklar fastsättningen.

I jämförelse med RFID-etiketter har de hårda taggarna fördelen av att vara mer tåliga mot påverkan av miljöfaktorer som fukt, lösningsmedel, mekanisk nötning och i viss mån även mot vandalism.

HID POLY TAG

Minsta beställning = 800 st 

 

Beskrivning

Industriell IP68 13,56 MHz NFC/HF-tagg eller 125 kHz LF-tagg även i version med ATEX godkännande

 

HID POLY TAG

Artikelnummer:    ITN-629131-012

HID Global Poly Tag passiva beröringsfria LF RFID-transpondrar ger pålitlig prestanda i ett kostnadseffektivt hölje som tål tuffa förhållanden. Varje kraftig skiva är vattentät, mycket kemisk och stöttålig och tål topptemperaturer upp till 266 ° F (130 ° C).

Taggarna är inrymda i fältbeprövade termoplastiska PA6-nylonskal med hög slagkraft och absorberar de dagliga stötarna och stötarna i industriella miljöer, samtidigt som de skyddar elektroniken inom för att säkerställa konsekvent kommunikation med LF RFID-läsare och pålitlig prestanda i automations- och tillverkningsapplikationer.

LF RFID Poly Tag-skivor fungerar bäst på plast- eller träytor. De erbjuder tillförlitlig, kostnadseffektiv taggning för läsarapplikationer nära närhet, med tillgänglig datalagring upp till 2048-bitars läs-skrivförmåga.

HF Poly Tag-skiva erbjuder anti-kollisionsteknik för snabbare databehandling, högre användarminne och ett förbättrat läsintervall jämfört med LF-skivor. Chipalternativ för NFC eller HID Trusted Tag® är tillgängliga för att implementera säkra “bevis på närvaro”-applikationer som rondering för bevakningspersonal   eller för att verifiera besök i samband med inspektioner för underhåll mm genom att läsa taggen  med vanliga NFC-telefoner som läsare.

De gula Poly-Tag-versionerna är flamsäkra enligt UL 94 V-0 och tillgängliga med ATEX/IECEX-certifikat för användning i potentiellt explosiva miljöer med gruvdrift, gas och damm. Tom gul version kan lasergraveras enligt kundens certifieringar efter behov.

Nyckelfunktioner

Slitstarkt hölje – tål stötar, stötar och vibrationer; vattentät; resistent mot kemisk exponering.
Värmetolerant – under lagring, industriell bearbetning och daglig användning.
Mångsidig – monteras säkert på plast eller trä med skruvar.
Kostnadseffektivt – utmärkta förhållande mellan storlek och prestanda.
HID kan anpassa en tagg för att passa dina unika krav på chiptyp, dimensioner, programmering och material.
Kontakta oss

POLY TAG PÅ 125 kHz ÄR KANSKE DEN VANLIGASTE ANVÄNDA TAGGEN FÖR MÄRKNING AV SOPKÄRL.

Minsta beställning = 800 st  

PRODUKTBLAD: HID idt-rfid-il-poly-tag-ds-en

Varumärke

HID Global Tag

HID GLOBAL tillverkar ett mycket brett sortiment RFID-taggar för såväl UHF som för NFC/HF. Många av produkterna är anpassade till industriella krav på funktionalitet och tålighet.

Du kanske också gillar …