RFID-produkter – Webbutik för RFID taggar, etiketter, läsare, NFC mm

IDENTSYS RFID SOLUTIONS AB arbetar med produkter från RFID-världens ledande tillverkare men även med mindre kända innovativa och duktiga tillverkare samt egenutvecklade produkter för speciella funktioner. En webbshop med RFID-produkter kan jämföras med en motsvarande för byggmaterial. Där finns många intressanta och spännande produkter. I båda fallen är det systemkomponenter. I det ena fallet till ett RFID-system och i det andra till ett byggprojekt.  Det är en fördel om komponenterna passar samman så att det blir ett fungerande system eller byggprojekt. Sedan 1984 har vi samlat på oss kunskaper och erfarenheter kopplade till RFID-tekniker och dess användning. Vi delar gärna med oss – så fråga gärna!

Utöver att vi säljer produkter använder vi även dessa tillsammans med vår kunskap inom systemutveckling för att skapa systemlösningar som passar våra kunders behov. För tillfället är de mest efterfrågade lösningarna inriktade på:

  • RFID-märkning och system för administration av arbetskläder
  • System för inspektion och rondering
  • System för att lokalisera maskiner, lastbärare, mm inom exempelvis industri
FÖR ATT SÖKA OCH HITTA PRODUKTER KAN DU SKRIVA SÖKTEXT I SÖKRUTAN LÄNGST UPP TILL HÖGER – ELLER SÖKA I KATEGORIERNA I KOLUMNEN TILL VÄNSTER – ELLER OM DU VET TILLVERKAREN ELLER VARUMÄRKET SÖK I SCROLL-LISTAN TILL VÄNSTER!

Hittar du inte det du söker – skicka oss ett mail, SMS eller ring!

Visar 1–12 av 249 resultat

Visar 1–12 av 249 resultat