RFD90 ZEBRA Ultra-Rugged UHF RFID Släde

Beskrivning

Zebra RFD90 Ultra-tålig UHF RFID-släde – OBEVEKLIG. MÅNGSIDIG. FRAMTIDSSÄKER

 

I branscher som tillverkning och lager är det helt avgörande att ha pålitlig, hållbar utrustning. Ofta kommer dock att ha hållbar teknik på bekostnad av kraftfull teknik och komfort. Zebra RFD90 eliminerar dessa problem med sin bekväma, extremt robusta och kraftfulla design.

RFD90 är en förbättring av RFD40-släden, som erbjuder kraftfullare specifikationer och mycket längre hållbarhet. Den finns i två modeller, RFD9030 och RFD9090. RFD9030 har ett läsområde på cirka 6,7 m och RFD9090 har ett läsintervall på cirka 22,8 m, tack vare sin linjärpolariserade antenn.

Ultratålig design

RFD90 har en extremt robust design, vilket gör den till en idealisk lösning för dem som arbetar under de tuffaste förhållanden. RFD90-modellerna är byggda med tätning av industriklass IP65/IP67, vilket innebär att de är mycket motståndskraftiga mot både vätskor och damm från att orsaka skador på släden. RFD90 kan fortfarande fungera efter att ha tappats från upp till 1,8 meter på betong och har full funktionalitet mellan -20C och 55C, vilket gör den idealisk för tuffa industrier som tillverkning.

 

Byggd för arbetande personal

RFD90 har designats med arbetare i åtanke och har flera funktioner för att säkerställa att RFD90 är bekväm och möjliggör maximal effektivitet. RFD90 har designats med en tri-funktion utlösare, den övre utlösaren aktiverar streckkodsläsaren, den nedre utlösaren aktiverar RFID-skannern, och om du trycker på båda triggarna samtidigt utförs en användarprogrammerbar funktion. Tri-function trigger betyder att du kan komma åt skannern du behöver, när du behöver den, utan att behöva byta skannrar. RFD90 har ett 7000mAh batteri så kan hålla i långa arbetspass, och batteriet är tillgängligt utan att ta bort den mobila datorn i släden om batteriet skulle behöva bytas snabbt. RFD90 har en balanserad, ergonomisk design för ökad komfort, vilket gör den till en idealisk lösning för arbetare som arbetar långa arbetspass.

Enkel fjärrhantering

RFD90 drar också fördel av att ha flera alternativ för sin fjärrhantering. Den har WiFi 6-anslutning, vilket innebär att den kan fjärrstyras medan den är ansluten för att distribuera firmwareuppdateringar eller push-konfigurationsuppdateringar för stöd för nya funktioner. RFD90 stöder 123RFID, som kan användas för att fjärrkonfigurera slädar via en kommunikationsvagga, som använder antingen en-slot USB eller multi-slot ethernet. 123RFID är tillgängligt på både stationära och mobila datorer för Windows-datorer respektive Zebra-mobila datorer.

Anpassningsbara anslutningsalternativ

RFD90 kan användas med antingen Zebra mobila datorer, eller tredjeparts mobila datorer när du använder en eConnex-adapter, vilket betyder att oavsett hur mycket du behöver byta eller uppgradera dina mobila datorer, kommer släden fortfarande att vara lämplig. Släden har ett antal trådlösa anslutningsmöjligheter. Släden har WiFi 6-funktionalitet och Bluetooth 5.3, som är lätt att para ihop med antingen NFC tryck-till-par, par-för-kamera eller skanna för att ansluta.

Branschledande lösning

RFD90 är den första släden med så avancerade specifikationer som denna, så det är ingen överraskning att RFD90 kan skanna över 1300 RFID-taggar per sekund. RFD90 har också ett ultraexakt objektsökningsläge, så att du kan säkerställa att dina mest värdefulla tillgångar och inventarier förvaras säkert. RFD90 har över 115 regulatoriska certifieringar, så oavsett din bransch kan du vara säker på att RFD90 är lämplig för ditt företag.

RFD9030 och RFD9090 är robusta men kraftfulla lösningar för många branscher, så kontakta vårt team idag för att begära en demoenhet och prissättning.

PRODUKTBLAD:  rfd90-uhf-rfid-sled-spec-sheet-en-us

Varumärke

ZEBRA technologies

[caption id="attachment_8029" align="aligncenter" width="600"] ZEBRA TECHNOLOGIES[/caption]