Webbutik

Home RFID-TAGGAR HF RFID TAGGAR 13,56 MHz Etiketter & inlays ISO 15693 Block-Lite Paper Tag Lite 50x50mm ICODE SLIX – PACK om 100 st

Block-Lite Paper Tag Lite 50x50mm ICODE SLIX – PACK om 100 st

600 kr

Enklaste och billigaste formen av RFID-etikett d.v.s. ett inlay med framsida av papper och självhäftande adhesive på baksidan.

I lager

Beskrivning

3002128 – SMARTRAC/UPM – ISO 15693 RFID-etikett

Enklaste och billigaste formen av RFID-etikett d.v.s. ett inlay med framsida av papper och självhäftande adhesive på baksidan.

Etiketterna levereras normalt på rulle för etikettskrivare med RFID-funktion. Med etikettskrivaren kan man skriva text, symboler och streckkoder samt programmera RFID-chippet.

Taggen har ett av chiptillverkaren satt unikt ID-nummer (icke förändringsbart) samt en skriv-/läsbar minnesdel.

Den relativt stora taggen ger ett bra läsavstånd och är lätt att hitta även om den är dolt monterad. Den kan läsas med RFID-läsaren i de flesta mobiltelefoner och används ofta som ett alternativ till NFC-taggar då man i applikationen inte hanterar ekonomiska värden.

Just denna etikett är en av de mest använda för RFID-märkning av böcker på bibliotek. Dock inte för CD, DVD, mm där istället taggen STINGRAY används.

 

Sälj-/leveranskvantiteten är normalt en rulle om 6 000 RFID-etiketter. Det vi erbjuder här är en förpackning om 100 st taggar avsedda främst för test och utveckling eller där behovet ligger under säljförpackningens  6 000 taggar.

Behöver du hela säljförpackningar så hör av dig till oss för aktuellt pris!

0

Your Cart